Müge Anlı 6 Ocak 2021 izle

Müge Anlı bugünkü son bölümü izlenmek için yayında. 6 Ocak 2021 Çarşamba gününde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı son bölümü tek parça halinde Youtube’de. Peki, Müge Anlı son bölümünde neler yaşandı?

Müge Anlı 6 Ocak 2021 izle oldukça yakından takip edilmekte. 6 Ocak gününde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü tek parça yine Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Erdem'in birliktelik yaşadığı Ceylan Baruk konuştu

Ceylan Hanım, Erdem'in sen kimseye bir şey deme bakalım beni seviyorlar mı sevmiyorlar mı dediğini iddia etti. Erdem'in bütün yalanları uydurduğunu belirtti. Erdem'in hemen yayına gideyim ki aramızdaki yalan ortaya çıkmasın dediğini iddia etti. Erdem'in kaza geçirdikten sonra her şeyi boşladığını belirtti. Evdeki eşyaları sattığını ve kendilerine hiç para vermediğini belirtti.

Dört aydır kayıp olduğu sanılıyordu, annesini kandırdığı ortaya çıktı...

Dört aydır kayıp olduğu sanılıyordu, annesini kandırdığı ortaya çıktı... Dün bunaldığım için evi terk ettim diyen Erdem'in bugün o sırada evinde olduğu ortaya çıktı. Annesi ve Erdem canlı yayında. Komşuları kendisine yardım ettiğini ve sürekli gördüklerini söylediler.

Müge Anlı 6 Ocak 2021 izle ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 6 Ocak 2021 Müge Anlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.