Müge Anlı 9 Ekim 2020 izle

Müge Anlı 9 Ekim 2020 izle! Müge Anlı bugünkü yayın tekrarı full hd tek parça halinde ATV'de. Müge Anlı ATV canlı izle linki...

Müge Anlı 9 Ekim 2020 izle! Müge Anlı 9 Ekim programı yayın tekrarı ile Youtube'de. Müge Anlı 9 Ekim 2020 Cuma gününde kaldığı yerden devam ediyor. Müge Anlı’da Fatma Uyanık cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşanırken Vahap Varlı’nın tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık olayı hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. 31 yaşında Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Katrancık Yaylası'ndaki evinden annesinin yanına gitmek için çıkan ve 1,5 kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık ile ilgili üst mahkemeden yeni karar çıktı.

Fatma Uyanık'ı, "Kasten adam öldürmek", "Kişinin hürriyetinden yoksun bırakmak" ve "Cinsel istismarda bulunmak" suçundan yargılanan Vahap Varlı'nın müebbet hapis cezası Üst Mahkeme tarafından onaylandı.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.