Müge Anlı 6 Ekim 2020 izle!

Müge Anlı 6 Ekim 2020 izle bugünkü son bölümü ile yayında. Müge Anlı 6 Ekim son bölümünü full hd tek parça halinde Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Müge Anlı bugünkü 6 Ekim 2020 tarihli programı ile yayınına devam ediyor. Müge Anlı 6 Ekim canlı yayınında bugün Mehmet Ali Koran cinayeti gündeme gelecek. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, 24 Aralık 2019 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaybolan 36 yaşındaki Mehmet Ali Koran'ın şüpheli durumunu ele alacak.

Betty'nin bulduğu kafatası Mehmet Ali Koran'a ait çıktı. Son dakika bilgisine göre Mehmet Ali Koran'ın soruşturmasında bir kişi tutuklandı. Peki tekne boyacısı Mehmet Ali Koran'ın ölümü kaza mı yoksa cinayet mi?

Müge Anlı 6 Ekim 2020 izle! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 6 Ekim 2020 Müge Anlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.