Müge Anlı 2 Kasım 2020 izle!

Müge Anlı 2 Kasım 2020 izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Kasım 2020 Pazartesi bugünkü son bölümü full hd tek parça halinde ATV’de. Müge Anlı son bölümde neler yaşandı?

Müge Anlı 2 Kasım 2020 Pazartesi izle! Müge Anlı 2 Kasım bugünkü son bölümünde faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Nuriye, kaçırıldığı köyde olduğunu doğruladı. "Telefonla aramayın, bana kızarlar." dedi. Konuyla ilgili hatırlatma gösterildi. Ailesine kendi iradesiyle gitmediğini belirtti. Konuşamadı. Adem Bey, kızı zor durumda olduğundan ne yapacaklarını bilemediğini söyledi. Ailesi, uzun süre konuşamadıklarını, kızlarının ağlamaya başladığını anlattı. Afyon'un Dinar ilçesine bağlı Pınarlı Köyü'nde yaşayan çift Zeliha ve Cevdet Uysal 5 gündür kayıp. 3 çocuk sahibi çiftin çocukları dayılarından şüpheleniyor.

Müge Anlı 2 Kasım 2020 izle!

Çiftin çocukları eve girdiklerinde kahvaltılıkların sininin üzerinde olduğunu ve annelerinin asla onları açıkta bırakmayacaklarını, terliğinin birinin bir tarafta diğerinin başka tarafta olduğunu dolayısıyla bir telaş durumu olduğunu düşündüklerini belirtti. Dayısının silahının olup olmadığını bilmeyen Hacer, varsa da silah ruhsatlıdır dedi. Oğulları, anneleri ve babaları için çok endişelendiklerini söylendi, gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi ve babasının kimseye bir zararı olmadığını söyledi. Dayı Bünyamin Altınay yayına bağlandı Denizli'den.

Yüzde 93 zihinsel engelli olan ve ayaklarında da ağır bir hasar olan Kazım'ın babası Kamuran Özçelik yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Avcılar'dan kaybolan Kazım'ın araba sürme konusunda hiçbir sorununun olmadığını söyleyen babası da felçli olduğu için zor durumda olduğunu belirtti. Cemil Bey yayına geldi. Annesinin elini öptü. Cemil Bey, yapılan şeyi annesiyle yaptığını söyledi. Tapuların kaynında olduğunu söyledi. Kaynının, zamanında mirastan pay aldıkları ama tarlalar değerlenince bir daha pay istediği ve hakkından vazgeçerse tapuların verileceğini söylediği belirtildi. Aksi takdirde arsaları geri vermeyeceğini söylediğini anlattı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE

Müge Anlı 2 Kasım 2020 izle! ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 2 Kasım Müge Anlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.