Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü

Geçtiğimiz hafta Fox tv'de yayınlanan Baraj dizisinin yıldızı olan Biran Damla Yılmaz'ı oyuncu kadrosuna katan Yasak Elma dizisi bu hafta da Mucize Doktor dizisinden Murat Aygen'i kadrosuna ekledi. Yasak Elma dizisi bu sene Ekim ayında altıncı sezonuyla izleyici karşısında olacak.

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü

Geçtiğimiz hafta Fox tv'de yayınlanan Baraj dizisinin yıldızı olan Biran Damla Yılmaz'ı oyuncu kadrosuna katan Yasak Elma dizisi bu hafta da Mucize Doktor dizisinden Murat Aygen'i kadrosuna ekledi. Yasak Elma dizisi bu sene Ekim ayında altıncı sezonuyla izleyici karşısında olacak.

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü

Yasak Elma Dizisinde Dev Oyuncu Kadrosu

Fox tv ekranlarının vazgeçilmez ve etkileyici dizisi Yasak Elma, bu sezona da damga vuracağa benziyor. Diziden ayrılan oyuncularının yerini hemen dolduran dizi yönetmenleri farklı dizilerden transferler yapıyor. Geçen hafta Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz'ı kadrosuna ekleyen dizi bu hafta ise Mucize Doktor'dan tanıdığımız Doktor Tanju karakterine hayat veren Murat Aygen kadroya dahil oldu.

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü - Resim : 2

Yasak Elma'da Kadro Tamamen Yenilendi

Yasak Elma dizisi sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna yeni eklenen oyuncular güden oyuncuların yerini tamamen doldururken dizide yeni bir hikayenin ortaya çıkacağı bilgileri de dedikodular arasında bulunuyor.

Damla Biran Yılmaz'dan sonra Murat Aygen'in de Yasak Elma dizisi kadrosuna katılması diziyi yeniden zirveye çıkaracağa benziyor. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizinin çekimleri 1 Eylül'de başlayacak.

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü - Resim : 3

1 Ekim'den itibaren ise dizi Fox tv ekranlarında yeniden yayınlanacak. Diziye yeni eklenen oyuncuların rol ve karakterleri ile ilgili birkaç detay bulunuyor. Biran Damla Yılmaz'ın diziye yeni girecek olan ailenin kızları olacağı belirtilirken Mucize Doktor'un Tanju'su Murat Aygen'in ise şirketin başına geçeceği belirtiliyor. 

Yasak Elma'nın Yeni Hikayesi Merak Ediliyor?

Yasak Elma dizisi takipçileri için yeni sezondaki hikayeler merak konusu oldu. Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen ile kadrosunu büyük bir şekilde büyüten Yasak Elma'nın yeni sezonda da hem konusu hemde oyuncularının performansı ile beğeni toplayacağı belirtiliyor. 

Mucize Doktor’dan Yasak Elma’ya Büyük Transfer! Gelmez Diyorlardı! Sözleşme İmzaladı! İşte Ünlü Oyuncu Ve Yeni Rolü ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.