Mucize Doktor 60. bölüm izle

Mucize Doktor 60. bölüm full izlemek için yayında. 29 Nisan akşamında Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin 60. son bölümü tek parça halinde Fox Play platformundan izlenebilecek. Peki, Mucize Doktor 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mucize Doktor 60. bölüm ile Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Onur Tuna’nın oynadığı Mucize Doktor dizisinin 60. son bölümünde; Önce Nazlı’yla evlilik kararı, sonra uzmanlık sınavı derken her şey üst üste gelirken Ali bir anda kendisini köşede sıkışmış bir halde bulmuştur.

Mucize Doktor 60. bölüm izle

En kötüsü de Ali daha Nazlı’ya yüzük bile almamıştır! Bu sırada Muhsin’in bambaşka bir derdi vardır. O da babasıdır. Oğluyla hep problemli bir ilişkisi olan babanın riskli bir ameliyata girmesi gerekmektedir.

Mucize Doktor 60. bölüm izle - Resim : 2

Muhsin babasının ameliyatını Ali’nin yapmasını ister. Hem de uzmanlık kurulunun gözleri önünde! Ali bütün bu ani değişimlerle baş edebilecek midir?

MUCİZE DOKTOR 60. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mucize Doktor 60. bölüm izle ile ilgili etiketler Mucize Doktor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.