Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında FOX TV’de ekranlara gelen Mucize Doktor 58. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Mucize Doktor dizisi son bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Onur Tuna’nın oynadığı Mucize Doktor dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 58. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacak.

Mucize Doktor dizisinin son bölümünde sadece sol elini kullanabilen Ferman yeniden cerrahlıya dönmeye oldukça kararlıdır. Ancak Vuslat çoktan yerine birini bulmuştur bile.

Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı izle

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer.

Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Mucize Doktor Mucize Doktor 58. bölüm fragmanı Mucize Doktor ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.