Mucize Doktor 52. bölüm fragmanı!

Mucize Doktor 52. bölüm fragmanını izlemek isteyenler bu akşam yayınlanan yeni bölüm sonrası harekete geçti. FOX TV'de 25 Şubat akşamı son bölümü ekrana gelen dizi Mucize Doktor 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan ve tüm sezonlarında izleyicisini ekran başına kilitleyen Mucize Doktor 51. son bölümü ile 25 Şubat akşamı yayınlandı. Adil Hoca karakteriyle hafızalara kazınan Reha Özcan'ın diziden ayrılmasından sonra bile reytingleri düşmeyen dizinin 52. yeni bölüm fragamanı yayınlandı mı?

25 İubat Perşembe akşamı FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor yeni bölümü ile gelecek hafta da izleyicisinin karşısında olacak.

Mucize doktor 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV Mucize doktor 50. bölüm izle full izle!

Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar. Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali'nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır. Adil, Ali'ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur. Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi? Yoksa bazılarımız için çok geç midir?

Mucize Doktor 52. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

 

Mucize Doktor 52. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Mucize Doktor mucize doktor 52. bölüm fragmanı mucize doktor yeni bölüm frgmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.