Motorine zam geliyor! 23 Ağustos 2022 Motorin, Benzin, LPG fiyatları kaç lira?

Motorine zam geliyor! Benzin ve motorin fiyatları son dakika gelişmeleri araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Brent petrolün varil fiyatı, 99,09 doları gördü. Son olarak motorine 77 kuruş zam, benzine ise 83 kuruş indirim uygulanmıştı. Perşembe gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda zam bekleniyor. Peki benzin ve motorine yeni zam geldi mi? 24 Ağustos motorin ve benzin fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Petrol piyasasındaki dalgalanmalarla birlikte benzin, motorin, mazot fiyatları da indirim ve zam haberleriyle  gün içerisinde çokça kez gündeme geliyor. Son olarak motorine 77 kuruş zam uygulanmıştı. Benzine ise 83 kuruş indirim gelmişti. Peki; benzin ve motorine yeni zam geldi mi? 24 Ağustos motorin ve benzin fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

BENZİNE ZAM YAPILMIŞTI!

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarına peş peşe uygulanan akaryakıt zammının ardından araç sahiplerini üzecek haber geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre Pazartesi gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 80 kuruş zam geldi.

MOTORİNDE ARTIŞ BEKLENİYOR

Perşembe gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 95 kuruş fiyat artışı bekleniyor. 

24 AĞUSTOS 2022 BENZİN, MAZOT VE LPG FİYATLARI:

İSTANBUL BENZİN VE FİYATLARI

İstanbul'da Benzinin litresi ise ortalama: 21,15 TL/LT

İstanbul bir litre matorin fiyatı: 25,03 TL/LT

LPG:  11,35 TL

ANKARA BENZİN VEFİYATLARI

Benzinin litresi ise ortalama  21,26 TL/LT

Ankara'da motorin litre fiyatı: 25.12 TL/LT

LPG: 11.37 TL 

İZMİR BENZİN VE FİYATLARI

İzmir Benzinin litresi ise ortalama 21.27 TL/LT

İzmir'de motorin litre fiyatı: 25.13 TL/LT

LPG: 11,04 TL

Motorine zam geliyor! 23 Ağustos 2022 Motorin, Benzin, LPG fiyatları kaç lira? ile ilgili etiketler Petrol Benzin fiyatları akaryakıt fiyatları lpg mazot
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.