Mine Tugay'dan olay yaratan Instagram pozu! Yalı Çapkını'nın Defnesi esnekliğiyle dikkat çekti!

Ünlü oyuncu Mine Tugay’ın amuda kalktığı bir pozunu sosyal medyada paylaşmasının ardından esnekliği çokça konuşulmaya başladı. Yalı Çapkını’nın Defne’sinden dikkat çeken paylaşım…

Yalı Çapkını dizisinde Defne karakteri ile şu sıralar başarılı bir performans sergileyen Mine Tugay, güzelliği ve başarılı kariyeri ile her zaman dikkat çekmeyi başaran isimler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden biri olan Mine Tugay, spor yaparken paylaştığı bir fotoğraf ile büyük beğeni aldı.

Spor yaparken amuda kalktığını görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Mine Tugay, esnekliği ile dikkat çekti. Sosyal medya hesabından amuda kalktığı görüntüleri paylaşmasının ardından başarılı oyucu herkesi büyüledi.

MİNE TUGAY’IN PAYLAŞIMI BEĞENİ TOPLADI!

Mine Tugay'dan olay yaratan Instagram pozu! Yalı Çapkını'nın Defnesi esnekliğiyle dikkat çekti!

Resmi Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşım ile dikkat çeken Mine Tugay, Sevdaliza’nın Human şarkısını ekleyerek spor yaparken ki halini paylaştı. Fit vücudu ve esnekliği ile dikkatleri üzerine çeken Mine Tugay, başarılı bir şekilde amuda kalkarak öne çıktı.

Son dönemde magazin dünyasında estetiği oldukça fazla abartan ünlüler arasında sık konuşulan Mine Tugay, estetik ile ilgili hakkında çıkan iddialara da açıklık getirmişti. Estetiği abarttığı iddialarına yönelik açıklamasını da yine sosyal medya hesabı üzerinden yapmıştır. Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde yer alan Mine Tugay’ın son paylaşımı ise birçok takipçisinden beğeni aldı.

ESTETİK İDDİALARINA YANIT VERMİŞTİ!

Mine Tugay estetik ile ilgili ortaya çıkan iddialara yanıt vermişti. 12 yıldır bir sağlık sorunu yaşadığını ve sol gözünde, zamanına yapılan bir dolgunun donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldığını ve zaman zaman bölgede şişmeler ve çökmeler olduğunu ifade etti.

Son durumda ise ortada oluşan bir kist nedeniyle ameliyat olduğunu ve kortizon tedavisi gördüğünü aktarmıştı. Bazı sahnelerin d onun şişliğine denk geldiğini ifade eden ünlü oyuncu, izleyenlere bunun minimum gösterilmesi için filtre uygulandığını söyledi. Ancak hakkında çıkan iddiaların estetik bağımlılığına kadar konunun getirildiğini aktardı. Estetik iddialarına açıklama getiren Mine Tugay’ın bu paylaşımı da magazin gündeminde ilk sıralara yükselmişti.

Mine Tugay'dan olay yaratan Instagram pozu! Yalı Çapkını'nın Defnesi esnekliğiyle dikkat çekti! ile ilgili etiketler Mine Tugay Yalı Çapkını dizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.