Millet İttifakı'na sürpriz aday! Hangi holding yöneticisiyle görüşüldü?

SuperHaber programcısı ve gazeteci Metehan Demir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için sürpriz bir isimle görüştüğünü anlattı. SuperHaber YouTube kanalında açıklamalar yapan Demir, "Özel sektörde çok büyük holdinglerden birinin üst düzey yöneticilerinden biri ile adaylık için görüşülüyor. İsim vermeyeceğim" dedi.

SuperHaber programcısı Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde açıklamalar yapan Demir'in en çok dikkat çeken sözleri ise Millet İttifakı'nın sürpriz Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili oldu. Demir, çok büyük bir holdingin üst düzey yöneticilerinden biri ile görüşüldüğünü söyledi.

SuperHaber YouTube kanalındaki programın yeni bölümünde konuşan Metehan Demir konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Özel sektörde çok büyük holdinglerden birinin üst düzey yöneticilerinden biri ile adaylık için görüşülüyor. İsim vermeyeceğim. Belki de kendisi reddetti bilmiyorum. Daha önce büyükşehir için de düşünülmüş."

 

Millet İttifakı'na sürpriz aday! Hangi holding yöneticisiyle görüşüldü? ile ilgili etiketler Metehan Demir Cumhurbaşkanı Millet İttifakı aday holding görüşme yönetici

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.