Merve Boluğur'un sevgilisi ile ilk fotoğrafı!

Merve Boluğur'un sevgilisi ile olan fotoğrafı gündeme bomba gibi oturdu. Merve Boluğur uzun süredir aşka kapalıydı. Merve Boluğur'un sevgilisi ile ilk fotoğrafını gören hayranları şaşkına döndü.

Merve Boluğur'un sevgilisi ile ilk fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Instagram hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz gün kalpli emoji ile paylaştığı yüzü gizli olan sevgilisinin yüzünü gösterdi.

Sevgilisinin yüzünün net bir şekilde görüldüğü fotoğrafın altına güzel oyuncu kalpli yüz emojisi koydu ve "Gerçek" yazdı.

Merve Boluğur'un sevgilisi ile ilk fotoğrafı!

Öte yandan geçtiğimiz aylarda "Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp, sevmeli. Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor" açıklamalarıyla dikkat çeken Merve Boluğur'un yeni sevgilisinin de kumral olması üzerine takipçileri "Kaptın yine kumralı" diyerek oyuncuya takıldı.

Merve Boluğur'un sevgilisi ile ilk fotoğrafı! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Merve Boluğur sevgilisi fotoğrafları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.