MERAL AKŞENER KONUŞMASINDA HANGİ MESAJLARI VERDİ? İŞTE AKŞENER’İN YENİ ROTASININ ŞİFRELERİ!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Meral Akşener'in yeni rotasını masaya yatırdı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim yenilgisinin ardından tam 60 gün sonra suskunluğunu bozdu. Afyonkarahisar’da İYİ Parti’nin yeni rol haritasını açıklayan Akşener, yerel seçimlere kendi kadrolarıyla gireceklerini duyurdu.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Akşener’in açıklamalarında bu kez rotayı nereye çevirdiğini ve stratejik planlarını gözler önüne serdi. 

‘’AKŞENER MİLLİYETÇİLİĞE OYNUYOR’’

Satır aralarındaki şifreleri ortaya çıkaran Bozkurt, Akşener’in milliyetçiliğe oynadığının altını çizerek, ‘'Akşener bu konuşmayı 29 Mayıs’ta yapabilirdi. Ancak Akşener’in elini ayağını kırdılar. 6 Mart’tan sonra İYİ parti ile Akşener’in esamesi okunmadı. Akşener milliyetçiliğe oynuyor. Sığınmacı meselesinde toplumun çözüm beklentisi olduğu için buraya oynadı. Akşener çok ağır CHP eleştirileri yaptı. Hangi aday olursa olsun masada HDP, ‘KYK’ adı altında FETÖ, ABD ve Avrupa olacaktı.‘’ sözlerini kullandı.

‘’AKŞENER İTTİFAKI BOMBALADI’’

Meral Akşener’in yol haritasındaki yeni planlarına dikkat çeken Ceyhun Bozkurt, asıl hedefinin 2028 seçimleri olduğuna vurgu yaparken ’’Akşener ittifakı bombaladı. Kısa, orta ve uzun vadeli strateji belirledi. İYİ Parti HDP’yle ittifaka karşı değil, çok fazla göz önünde olmasına karşı. İYİ Parti CHP’ye karşı pazarlık gücünü artırıyor. İYİ parti yenilginin yükünü almayacak. İYİ Parti’nin esas hedefinin 2028 seçimleri olduğunu düşünüyorum. İYİ Parti CHP seçmenini alarak muhalefetin birinci partisi olmayı hedefliyor.’’ dedi.

‘’2023 MART’INDAN SONRA MUHALEFETTE BELKİ DE ÇOK DERİN DEĞİŞİKLİKLERİ KONUŞUYOR OLABİLİRİZ’’

Kılıçdaroğlu’nun adaylık kararıyla başlayan CHP - İYİ Parti gerilimini değerlendiren Bozkurt, ’’Muhalefet Cumhur İttifakı’na çıkardıkları okları artık birbirlerine çevirdiler. O kavga seçimi de kaybettirir. 2024 Mart’ından sonra muhalefette belki de çok derin değişiklikleri konuşuyor olabiliriz.’’ şeklinde konuştu.

‘’BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI KAYBEDİŞİ İMAMOĞLU’NUN BİTİŞİ OLUR’’

İmamoğlu’nun yerel seçimlerdeki adaylık kararını yorumlayan Ceyhun Bozkurt, ‘’Koltuk giderse İmamoğlu’nun esamesi okunmaz. Güçlü politik bir figür olamadı. Belediye başkan adaylığını kaybedişi İmamoğlu’nun bitişi olur.’’ ifadelerini dedi.

Ceyhun Bozkurt’un çarpıcı analizleri SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MERAL AKŞENER KONUŞMASINDA HANGİ MESAJLARI VERDİ? İŞTE AKŞENER’İN YENİ ROTASININ ŞİFRELERİ! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti CHP Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı 6'lı masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.