Menajerimi Ara 30. son bölüm izle

Menajerimi Ara 30. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 30. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Puhutv de. Peki, Menajerimi Ara 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin 30. son bölümü 21 Mart Pazar gününde Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Menajerimi Ara dizisinde bu hafta; Sırların ortaya çıkması ajansın üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olur. Artık hiçbir şey ajansta eskisi gibi olmayacaktır.

Menajerimi Ara 30. Bölüm Özeti

Sırların ortaya dökülmesinden sonra ajans kendi içinde bir dağılma yaşarken, Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer. Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır. Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir.

Menajerimi Ara 30. bölüm full izle

Beren’in yaptıkları ortaya çıkınca Kıraç’ın tavrı Dicle’yi çok şaşırtırken Beren, yüzleşmek için Dicle’ye gider. Çınar, oyuncusu Defne Kayalar’ın yaptığı hamle ile zor durumda kalır. Barış eski evinde bulduğu geçmişe ait bir parçayla silkelenirken Dicle gelir. Dicle ve Barış hiç planlamadıkları sürpriz bir gece geçirir. Her şeyin üst üste gelmesini kaldıramayan Kıraç’a ise ne olduğu merak konusu olur.

Menajerimi Ara 30. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Menajerimi Ara 30. son bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 30. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.