Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan evliliğinde deprem! Nuran Yıldız'dan dikkat çeken iddia: Kesin 3. biri var

SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, 'Ilık bir rüzgar essin' başlıklı yazısında son günlerin en çok konuşulan magazin olayını kaleme aldı. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin boşanacağı yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, ünlü çiftin ayrılık kararı ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. İşte yazarın konu ile ilgili yazısı...

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Arzum Onan, 29 Mayıs'ta Mehmet Aslantuğ ile boşanacaklarını duyurdu. Sanat dünyasının örnek çifti olarak gösterilen ikilinin ayrılık kararı çok konuşuldu. Ünlü çiftin ayrılık nedeni ise merak konusu oldu. SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, konuyla ilgili ''Onlar boşanınca, hepimiz boşanmış gibi olacağız'' başlıklı yazı kaleme aldı.

İşte Nuran Yıldız'ın dikkat çeken o yazısı...

ONLAR BOŞANINCA, HEPİMİZ BOŞANMIŞ GİBİ OLACAĞIZ

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un boşanacakları haberi mütevazı dünyalarda, tutunulan tek dalın da kırıldığı hissi yarattı.

“Aşk Yüzyılı Bitti” kitabımdaki evliliklerle ilgili kısmı hatırladım:

“Artık evlilikleri ayakta tutmak için ya arkadaşlarınızla evleneceksiniz ya da evlendiğiniz insanla arkadaş olmayı başaracaksınız.”

Onan ve Aslantuğ evliliği, bu gerekçeden bu kadar uzun sürmüştü. Bir de “model evlilik” baskısı nedendi.

Açıklamalarından anladığım arkadaş kalmaya devam edecekler.

Ayrılmayı Aslantuğ istemiş, hem de tam aday olduğu seçimlere giderken.

Zamanlama garip.

Diyeceğim o ki, bu ilişki bu koşullarda bittiyse, kesinlikle ortada üçüncü bir kişi var.

Yazın bir kenara.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan evliliğinde deprem! Nuran Yıldız'dan dikkat çeken iddia: Kesin 3. biri var ile ilgili etiketler Arzum Onan Mehmet Aslantuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.