Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi son dakika AK Parti açıklaması...

Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada AK Parti'ye katılacağını açıkladı. Yapılan haberlerin ardından Mehmet Ali Çelebi'nin yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi kaç yaşında? İşte son dakika Ak Parti açıklaması...

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Çelebi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" ifadelerin kullandı. Açıklamaların ardından Çelebi'nin yaşamı ve siyasi kariyeri büyük bir heyecanla araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi kaç yaşında? İşte son dakika Ak Parti açıklaması... Ayrıntılar haberimizde!

Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi son dakika AK Parti açıklaması...

MEHMET ALİ ÇELEBİ KİMDİR?

Mehmet Ali Çelebi, 23 Temmuz 1984'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasya'da tamamladı. İzmir Maltepe Askeri Lisesi'nden 1’incilikle mezun olan Mehmet Ali Çelebi, Kara Harp Okulu'nu 4.lükle bitirip 2007 yılında Teğmen rütbesini aldı. Sistem Mühendisi olarak mezun oldu. 1 senelik eğitimden sonra askeri helikopter pilotu oldu.

Askerlikten ayrıldıktan sonra uçak pilotluğu eğitimi aldı. Mehmet Ali Çelebi, Kumpas davalardan dolayı 41 ay cezaevinde yattı. Mehmet Ali Çelebi cezaevinde eşi Kezban Merey Çelebi'yle evlendi. Yaşadıklarını "Teğmen" adını verdiği kitapta kaleme alan Mehmet Ali Çelebi, CHP 35 ve 36.Kurultaylarında Parti Meclisi Üyesi olarak seçildi.

Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı eğitimini üstün başarıyla bitirmiş, online eğitim alanında büyük projelere imza atmış olan Mehmet Ali Çelebi,  PADI açık deniz dalgıç sertifikası bulunmaktadır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Son olarak Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yoluna AK Parti'de devam edeceğini açıkladı. Çelebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi son dakika AK Parti açıklaması... - Resim : 2

"Yüce Türk Milleti,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKK Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez!

- Vatan ve millet bütünlüğümüzü,

- FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi,

- Milli konuları (Mavivatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak;

Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk'ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki EGEMENLİK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.

"CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım.

Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiye'nin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir."

Mehmet Ali Çelebi kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Mehmet Ali Çelebi son dakika AK Parti açıklaması... ile ilgili etiketler AK Parti Mehmet Ali Çelebi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.