Masumlar Apartmanı Kapılarını Kadir Doğulu'ya Açıyor: Aşkın Tarifi'nde Hatalıydı Şimdi Bambaşka

Ve Aşkın Tarifi final yapıyor. Dizideki partneri Serra Arıtürk ile yakınlaştığı anların sahneleri sosyal medyada yayılan ve oldukça zor günler geçiren Kadir Doğulu’nun Masumlar Apartmanı dizisine geçiş yapacağı haberleri kulislerde dolanmaya başladı.

Uzun bir aranın ardından yazı dizisi Aşkın Tarifi ile yeniden ekranlara dönen Kadir Doğulu’nun macerası kısa sürdü. 13. bölümde final yapacak olan Aşkın Tarifi dizisine sosyal medya hesabı üzerinden veda eden Doğulu’nun TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı’nın yapımcıları ile bir görüşme yaptığı iddia edildi.

Yurt dışında çalışan Gaziantepli bir şef olan Fırat ile zengin ve oldukça güzel restoran sahibi Naz’ın aşk hikayesini anlatan Aşkın Tarifi dizisi 13. bölümle izleyenlerine veda ediyor. Genel anlamda dizileri uzun soluklu olan ve reyting rekorları kıran Doğulu’nun bu sefer umduğunu bulamaması hayranlarını da şaşırtan bir gerçek olarak tarihtekini yerini alıyor.

Masumlar Apartmanı Kapılarını Kadir Doğulu'ya Açıyor: Aşkın Tarifi'nde Hatalıydı Şimdi Bambaşka

Daha öncesinde Küçük Sırlar, Pis Yedili, Fatih Harbiye, Bana Sevmeyi Anlat ve Vuslat dizilerinde rol alan ve daha sonrasında da başrollerde partneri Serra Arıtürk ile Aşkın Tarifi dizisinde rol alan Kadir Doğulu’nun 2. yeni sezona hazırlanan Masumlar Apartmanı ile flört halinde olduğu kaydedildi.

İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra az da olsa reyting kaybeden Masumlar Apartmanı’na hareketlilik getirmesi beklenen Doğulu için önümüzdeki günlerde kesin bir karar alınacak ve ardından da bu takipçiler ile paylaşılacak.

Masumlar Apartmanı Kapılarını Kadir Doğulu'ya Açıyor: Aşkın Tarifi'nde Hatalıydı Şimdi Bambaşka - Resim : 2

Eşi Neslihan Atagül’ün de son olarak Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmasından sonra Kadir Doğulu’nun ekranlara geri dönmesi ve dizideki partneri Serra Arıtürk ile yakınlaşması kısa süreli bir sıkıntı yaşatmıştı.

Masumlar Apartmanı Kapılarını Kadir Doğulu'ya Açıyor: Aşkın Tarifi'nde Hatalıydı Şimdi Bambaşka ile ilgili etiketler Kadir Doğulu masumlar apartmanı Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.