Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle TRT 1 Canlı! Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle bağlantısı full tek parça TRT 1'de. 13 Ekim Salı Masumlar Apartmanı 5. bölüm izlenecek. Peki, Masumlar Apartmanı 5. son bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle! Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Masumlar Apartmanı 5. bölüm full izle, Masumlar Apartmanı 5. bölüm tek parça izle bağlantısı haberimizde. Peki, Masumlar Apartmanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Esat’ın Esra ile evlendiğini sanan Gülben, derin acılar içindedir ancak dertleşecek kimsesi yoktur. Ege’nin atacağı bir adım İnci ve Memduh’u zor durumda bırakır. Han kardeşleriyle paylaşamadığı mutluluğunu babasıyla paylaşır. Ancak Hikmet hafıza sorunu yaşamaktadır. Han bir günlüğüne de olsa, her şeyden uzakta bir balayı tatili yapmak istese de evde yaşanacak bir sorun yüzünden acilen dönmek zorunda kalırlar. Hikmet Safiye ve Gülben’e Han’ın evlendiğini söyler. Safiye’nin dünyası başına yıkılacaktır.

 Masumlar Apartmanı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.