Masumlar Apartmanı 5. bölüm full izle

Masumlar Apartmanı 5. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle bağlantısı tek parça youtube üzerinden izlenecek. 13 Ekim Salı akşamı Masumlar Apartmanı son bölüm izlenecek ve vatandaşlar Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle bağlantısını arıyor. Peki, Masumlar Apartmanı 5. son bölümde neler olacak? İşte detaylar..

Masumlar Apartmanı 5. bölüm izle! Masumlar Aparmanı 5. bölüm tek parça izle bağlantısı haberimize. Masumlar Apartmanı 5. bölüm youtube izle linki aşağıda. Başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun oynadığı Masumlar Apartmanı 5. en son bölüm TRT 1'de..

MASUMLAR APARTMANI 5. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Han bu bölümde ortalığın bir türlü durmayacağını farkına varınca İnci’yi elinden kaçırmamak için cesaretli bir adım atarak İnci’ye evlenme teklifinde bulunur. İnci aldığı evlenme teklifinin şoku ile şaşırır kalır. İnci’nin evlenme teklifine karar vermesini sağlayan şey, çok eskiden annesi Ela’nın yazmış olduğu bir mektuptur. İnci bir dönüm noktasının eşiğinde bulunurken, Masumlar Apartmanın girişinde Safiye İnci’yi bekler. Hem de İnci hakkında yeni şeyler öğrenmiş olarak…

Masumlar Apartmanı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Han’ın kardeşi Gülben, sosyal hayata ve dış dünyaya kendisini açmak için adım atmaya hazırlanırken yılların kafes hayatından sıyrılmak zor olacaktır. Safiye ise hem İnci’nin gelmesine hem de Gülben’in hayallerine karşı kendi dünyasını muhafaza etmek için elindeki koza sarılmıştır. Bu dünyaya kimse girmeyecek, bu dünyadan kimse ayrılmayacaktır. Eve giren sağlık görevlileri diye buna dâhildir.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.