Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 4 Mayıs Salı akşamı TRT 1'de 32. son bölümü yayınlanan dizide heyecan bitmiyor. Dizinin takipçileri şimdiden Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragman izlemek için harekete geçti.

Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragman yayınlandı mı merak ediliyor. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı ve her Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 32. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Sosyal medyada oldukça fazla etkileşim alan 32. bölüm sonrası dizinin takipçileri Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı izlemek için sosyal medya hesaplarına akın etti.

Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle tek parça! Masumlar Apartmanı son bölüm full izle!

İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 33. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.