Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izle!

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izle! Masumlar Apartmanı 16. son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. 29 Aralık Salı akşamında Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanında neler var?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI GEÇEN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllar sonra istemeden dışarı çıkan Safiye, yaşadığı travma sonrası beklenmedik davranışlar sergiledi. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine de sebep oldu. Safiye'nin bu hale Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, sorunu kökten çözmek için bir adım attı ancak bu adım kendisiyle yüzleşmesini gerektirecek bir gerçeği oraya çıkardı.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izle!

Bu sırada sağlık durumu kötü olan Haluk hastaneye kaldırıldı. Ege aldığı haberle büyük üzüntü yaşarken İnci, yıllar önce yaşadıklarından dolayı babasına hala kızgın olduğu için kardeşlerin arası açıldı.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 17. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.