Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle TRT 1

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle! Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle linki tek parça halinde TRT 1 canlı yayınında. İşte Masumlar Apartmanı 1. bölüm detayları...

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle TRT! Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle linki tek parça TRT 1 canlı yayınında! Başrollerinde Ezgi Mola'nın oynadığı Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanına ait detaylar...


MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 1. bölüm yeni bölüm izle! Masumlar Apartmanı 1. Bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimler?

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NE?

Gerçek bir hayat hikayesi olan "Masumlar Apartmanı", Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben'in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. "Aşk", İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı 1. bölüm yeni bölüm izle! Masumlar Apartmanı 1. Bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimler?


MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizden bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle TRT 1 ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 1. bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.