Masumlar Aparmanı 9. bölüm full kesintisiz izle!

Masumlar Apartmanı 9. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 9. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT 1'de ekrana gelecek. 10 Kasım Salı akşamında Masumlar Apartmanı 9. bölüm tek parça PUHU TV'den izlenebilecek.

Masumlar Apartmanı 9. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 9. son bölüm tek parça izle linki TRT 1 ve youtube kanalında olacak. Birkan Sokullu'nun Han karakteriyle karşımıza çıktığı dizi ilk bölümünden itibaren heyecan yaratmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı 9. son bölümde; İnci'yi istemeye gelen Han'ı İnci'nin dedesi Memduh, "Size verecek kızım yok. Siz ailece delisiniz" sözleriyle kovuyor. Han, ise İnci'ye "Bana gerçekte kim olduğumu soruyorsun. Belki anlatamam ama gösterebilirim. Bu benim hayatım" diyerek, çöp evi gösteriyor.

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İnci Han'ın sırrını öğrenmeye çok yaklaşır. Han ise İnci'nin şüphelerini gidermek için beklenmedik bir şey yapar.

İkisinin evlendiğini öğrenen Gülben, Safiye'ye söyleyip söylememekte kararsızdır. Ege ablasının gizlice evlenmesini kabullenemez ve ona karşı tavır alır.

Öte yandan Safiye, annesinin ölüm yıl dönümüne kusursuz şekilde hazırlanmaktadır. Bu, evdeki herkes için önemli bir gündür; Hikmet suçluluk ve pişmanlıkla boğuşurken, çocukları da geçmişi hatırlar.

Safiye, Han ve Gülben anneleri için değil, aslında kendi çocuklukları için yas tutmaktadır.

Memduh ve Han açığa çıkan bir sır yüzünden yine karşı karşıya gelir. Han sorunlardan bir süre uzaklaşmak için İnci'ye bir sürpriz hazırlar ancak beklediği tepkiyi alamaz.

İnci'nin tek derdi Han'ın kendisinden gizlediklerini öğrenmektir. İkilinin arasındaki sular durulur gibi olduğu bir anda Ege'den gelen telefon ortalığı tekrar karıştırır.

Han bütün karmaşaya son vermek için gözünü karartıp harekete geçer.

Masumlar Aparmanı 9. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı son bölüm tek parça masumlar apartmanı 9. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.