Masumiyet nerede çekiliyor? Masumiyet dizisi hangi şehirde çekiliyor?

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor sorusu bu akşam ekranlara FOX TV'den merhaba diyecek olan diziyi bekleyenlerin merak konusu oldu. Masumiyet dizisi çekim yerleri, konusu ve oyuncu kadrosu kadar dikkatleri üzerine çekti. İşte Masumiyet dizisi ile ilgili bilgiler

FOX TV'nin dizisi Masumiyet 1. bölümüyle bu akşam FOX TV'de yayınlandı. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı Masumiyet dizisinin konusu ve hikayesi ilgi çekici. Peki, Masumiyet nerede çekiliyor? Masumiyet çekim yerleri hangi şehirde?

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor?

FOX'un iddialı dizisi Masumiyet Kocaeli'de çekiliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? İşte Masumiyet dizisinin konusuyla ilgili bilgiler

Dizide; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet nerede çekiliyor? Masumiyet dizisi hangi şehirde çekiliyor? ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet nerede çekilyor masumiyet hangi şehirde çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.