Masumiyet 8. bölüm fragmanı

Masumiyet 8. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 7 Nisan Çarşamba akşamı FOX TV'de yayınlanan ve başrolünde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı Masumiyet dizisi bu akşam 7. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri Masumiyet 8. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Masumiyet 7 Nisan çarşamba akşamı 7. son bölümü ile ekrana geldi. FOX TV'de Çarşamba akşamları yayınlanan ve rakipleri Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi dizileri reyting konusunda geçen Sadakatsiz bu akşam da izleyicisine heyecanlı anlar yaşattı. Hafta içi Masumiyet'te rol alan Deniz Işın ve Serkay Tütüncü'nün TikTok videosu damga vurmuştu. Peki Masumiyet 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumiyet dizisinin son bölümünde; Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale’nin kontrolüne geçer. Banu’nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale’nin Bahar’a karşı en büyük silahı olur. Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela’nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer.

Masumiyet Dizisi - 7. Bölüm 1. Fragmanı - FOX

Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker’i bulur. Aralarındaki büyük yüzleşme Ela’yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar’ın attığı adım yüzleşmenin seyri değişir.

MASUMİYET 8. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumiyet 8. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 8. bölüm fragmanı masumiyet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.