Masumiyet 12. bölüm izle

Masumiyet 12. bölüm kesintisiz tek parça full izle olarak yayında. 17 Mayıs akşamında FOX TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinin son bölümü FOX Play platformunda. Masumiyet 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisinin 12. son bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Masumiyet son bölümünde; Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek bir hamle yaparlar.

Masumiyet 12. bölüm izle

Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar.

Masumiyet 12. bölüm izle - Resim : 2

Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.

MASUMİYET 12. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumiyet 12. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.