Masum 143. Bölüm izle 12 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7

Masum 143. Bölüm 12 Ağustos 2020 izle! Masum 143. Son bölüm full hd tek parça halinde Kanal 7’de. Masum 144. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Masum, 143. Bölüm ile 12 Ağustos Perşembe akşamında saat 16.10’da yayında olacak. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda bağımlılık yapmaya devam ediyor.

Masum’da bugün Ahem, Anita’nın hastalığı yüzünden Gopi’ye kötü davranmak zorunda kalır. Anita, bir türlü Ahem’in Gopi ile evli olmasını kabullenemez.

Ahem, Gopi ile Anita arasında kalır. Anita’nın hastalığı Ahem’in davranışlarını değiştirir. Anita, Gopi yerinde kendisinin olmasını ister. Kendini çok yalnız hisseden Anita, Ahem’in merhametini kullanır. Ahem’den hep yanında olmasını istediğini söyler. Diğer yandan Gopi, Ahem’i kaybetmekten çok korkar ve ağlar. Rashi, Ahem konusunda Gopi’yi sert bir şekilde uyarır. Kukila ise Anita’yı Ahem’den uzaklaştırmak için planlar yapar.

Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum 143. Bölüm ile 12 Ağustos 2020 tarihinde saat 16:10’da Kanal 7 ekranlarında.

MASUM 143. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masum 143. Bölüm izle 12 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7 ile ilgili etiketler masum Masum 143. bölüm Masum 12 Ağustos Masum son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.