MasterChef'te Safanur ve Dilara kavgası kulise taştı! Yapım araya girdi! Çığlıklar stüdyoyu inletti

MasterChef Türkiye 2021'de en büyük kavga yaşandı. Programın 1 Aralık akşamında ekrana gelen bölümünde Kırmızı takım oyuncularından Dilara ile Safanur birbirine girdi. Kavganın kuliste taştığı ve araya yapım ekibinin girdiği söyleniyor. İşte o anlar...

TV8'in heyecan dolu yemek yarışmasında bu akşam en büyük kavgalardan biri yaşandı. Takım oyununun oynandığı akşam kırmızı takımda yer alan Dilara ve Safanur tabakları hazırlarken kavgaya başladı. Safanur'u tüm uyarılarına aldırış etmeyen Dilara yine bildiğini okudu. Hazırlanan tatlının üstüne pekmez süren Dilara'ya ateş püsküren Safanur çığlıkları ile stüdyoyu inletti.

SAFANUR VE DİLARA KAVGASI KULİSE TAŞTI!

1 Aralık Çarşamba akşamı TV8'de yayınlanan son bölümde takım oyunları sırasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Yarışmanın en popüler iki isminden Safanur ve Dilara'nın kapışması hazırlanan tabakları gölgede bıraktı.

Aynı takımda yer almaları dolayısıyla hazırlanan tabaklara müdahil olan ikili arasında tansiyon giderek yükseldi. Sonunda hazırlanan tatlının şekersiz olduğunu düşünen MasterChef Dilara'nın tatlının üzerine pekmez sürmesi Safanur Bol'u çileden çıkarttı.

MasterChef'te Safanur ve Dilara kavgası kulise taştı! Yapım araya girdi! Çığlıklar stüdyoyu inletti

Safanur, "Hayır sen ne karışıyorsun, sen pilavınla ilgilensene! Öyle mi servis ediyorsun. Bugün gerçekten sabrımı zorluyorsun" diyerek Dilara'ya tepki gösterdi. Diğer yarışmacıların da araya girmesiyle hazırlanan tabaklar bitirildi.

Ancak MasterChef Dilara'nın Safanur'a "Uzatma" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Safanur, "Ben senin tabağına karışıyor muyum, elini süremezsin buna" demesine aldırış etmeyip devam eden Dilara azarı yedi.

"BENİ DELİRTME"

MasterChef Safanur'un "Süremezsin ya, beni delirtme" çığlığı tüm stüdyoyu inletti. Programla ilgili paylaşımları sürekli gündem olan Ata Benli ise kavga anlarının kulise taşındığını ikilinin arasına yapım ekibinin girerek sakinleştirildiğini iddia etti.

 

MasterChef'te Safanur ve Dilara kavgası kulise taştı! Yapım araya girdi! Çığlıklar stüdyoyu inletti ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara masterchef safanur masterchef türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.