MasterChef Dilara ile Sergen aşkı Tunahan tarafından resmen belgelendi! Böyle hareket olmaz!

MasterChef Dilara ile Sergen arasındaki aşk iddiaları sonunda belgelendi. tv8'in her bölümüyle olay yaratan lezzet yarışmasında eski yarışmacı Tunahan Ak, Dilara ile Sergen arasındaki aşk iddialarını yaptığı hareketle resmen belgeledi.

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı program her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Öyle ki yarışmada kavga var, rekabet var ve en önemlisi artık aşk var. Ortaya atılan iddialar gün geçtikçe güçlenmeye devam ederken Dilara ve Sergen arasındaki yakınlaşma artık resmen belgelendi. Hem de elenen eski yarışmacı Tunahan Ak tarafından...

Acun Medya tarafından 4. sezonu ekrana getirilen yarışmada artık yemeklerden çok özel hayatlar konuşuluyor. Uzun bir süredir ortaya atılan bir aşk iddiası var ki hayranları da artık bu işin resmileşmesini istiyordu. MasterChef'in şampiyon adaylarından Sergen Özen ile cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Dilara arasındaki aşk söylentileri Batman'daki sıkı sıkı sarılmalardan sonra iyice ayyuka çıkmıştı.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü!  Yarışma evlilik programı gibi!

MasterChef'in bu iki güçlü ismi arasındaki aşkı elenen eski yarışmacı Tunahan Ak belgeledi. Yaptığı hareketle artık kuşku kalmadı. MasterChe Türkiye 2021'de ikisi de Tekirdağlı olan Sergen ve Dilara arasındaki aşk haberi şaşkınlık yaratmıştı. Bu şaşkınlığıa Tunahan son verdi.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü!  Yarışma evlilik programı gibi!

Farklı çıkışları ile yarışmanın ilk bölümlerinde dikkat çeken MasterChef Tunahan Ak, akıllarda kalan hareketleri ve yaptığı son hareketi ile gündeme geldi.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü!  Yarışma evlilik programı gibi!

Yarışmadan sonra yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Tunahan, bu kez Sergen ile Dilara arasına girdi. İkili arasındaki aşk hakkında atılan bir instagram postunu beğenen Tunahan, daha sonra alelacele beğeniyi geri çekti. Ancak akıllarda artık soru işareti kalmadı. Dilara ile Sergen aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

MasterChef Dilara ile Sergen aşkı Tunahan tarafından resmen belgelendi! Böyle hareket olmaz! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara masterchef sergen tunahan ak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.