MasterChef'te eleme adayları belli oldu!

MasterChef'te haftanın son iki eleme adayı da belli oldu. Üçüncü takım oyununu da kazanan Mavi takım rahat bir nefes alırken Kırmızı takım adeta hezimeti yaşadı.

MasterChef'te haftanın üçüncü takım oyununu da Esra'nın kaptan olduğu Mavi takım kazandı. Mavi takım Yüksük Çorbasında Kırmızı takıma büyük fark attı. Kaybedilen takım oyununun ardından 4 ismin potada yer aldığı Kırmızı takımda potaya girmeyen üç isimde kaybedilen takım oyunun ardından bireysel dokunulmazlık oyununda kendini bu hafta eleme potasına sokmamak için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim bu hafta eleme potasında yer almaktan kurtulacakken kalan iki isim ise otomatik olarak eleme potasına girecek

MASTERCHEF'TE ELEME POTASINDA KİMLER YER ALIYOR?

MasterChef'te eleme potasında şu ana kada Serhat, Tanya, Walison ve Berker yer alıyor. Bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin açıklanmasının ardından potaya giren iki isimde açıklandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı takımda eleme potasında yer almayan üç isim bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Soğan'ın ana ürün olduğu MasterChef 2020'de en iyi tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi ve bu hafta Kırmızı takımdan elemeye gitmeyen tek isim Eray oldu. Böylelikle eleme potasına giden son iki isim Ebru ve Sefa oldu.

MasterChef'te eleme adayları belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef eleme adayları masterchef2020
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.