Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu?

MasterChef eleme adayları haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ardından belli oldu. Yeni sezonun ilk haftasındaki ikinci dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetti. Eleme adayı olmamak için sonrasında mavi takım yarışmacıları kendi aralarında yarıştılar ve yeni eleme isimleri belirlendi. Peki MasterChef eleme adayları kimler? İşte eleme potasında yer alan isimler...

MasterChef son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Sözcü Gazetesi'nde yer alan haberde, elenme adaylarının belirleneceği oyunda yarışmacılardan serbest bırakan şefler takımlardan başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç yemek istedi.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu?

6 kişinin eleme potasına gireceği hafta ikinci dokunulmazlık oyunun mavi takım kaybetti ve iki ismi aday olarak gösterdi.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 2

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Mavi takımın kendi içinde oynadığı dokunulmazlık oyununda Özgül dokunulmazlığı alarak eleme potasına Eray’ı gönderdi. Takım oylama yaparak 5 oy ile Esra’nın ismini belirledi.

Böylece daha önceki yarışmalar sonucu eleme adayı olan Celal ve Sedat rakip olarak Eray ve Esra da eklenmiş oldu. MasterChef’te bu hafta eleme sonucu Perşembe akşamı belli olacak.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF’TE ERAY ŞEFLERİN AĞZINI YAKTI

MasterChef’te Eray bireysel dokunulmazlık oyununda yaptığı yemekle, şeflerin ağzını yaktı. Kabak çiçeği dolması hazırlayan Eray, yaptığı sosu başta Danilo olmak üzere Mehmet ve Somer şefler zorlanarak yiyebildi.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 4

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK ÖZGÜL’ÜN 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Somer şefin hazırladığı özel soslarla hazırlanmış çiçek dolmasını 40 dakikada yapmaya çalışan yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşadı. 8 yarışmacının mücadele ettiği dokunulmazlık oyununda Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Özgül oldu ve mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan ilk isim oldu.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 5

ELEME POTASINA GİREN İKİ ADAY BELLİ OLDU 

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, eleme potasına Eray’ı yolladı. Bugünkü performansa dayalı karar aldığını belirten Özgül, ilk ismi Eray olarak belirledi.

Takım oylamasında çıkan sonuç ise herkesi şaşırttı. Yarışmanın başarılı isimlerinden Esra eleme potasına giden ikinci isim oldu. Aday gösterilen Esra, ‘bu duruma çok şaşırdım. Ben ortadaydım ana yemeğe yardım ettim, birinci olan tabaktaydım ama günah keçisi ben seçildim ona da bir anlam veremedim. Herkesin kararına saygı duydum’ sözleriyle arkadaşlarına sitem etti.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 6

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM ADAYLARI BELLİ 

İkinci yarışlar sonucu mavi takımdan Eray ve Esra aday olurken kırmızı takımdan da Sedat ve Celal eleme potasındaki yerini aldı.

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? - Resim : 7

Masterchef’te dün gece eleme adayı kimler oldu? ile ilgili etiketler masterchef türkiye dokunulmazlık oyunu 19 Ağustos 2020
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.