MasterChef jürisini gözyaşlarına boğdu! Pınar Tanar kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turlarıyla devam ediyor. Sezona bomba gibi giren yemek yarışmasında Pınar Taran adlı yarışmacı tüm jüriyi ağlattı. İzleyenleri hikayesi ile büyüleyen Pınar Tanar kimdir?

TV8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021 izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran yarışmada yeni sezon yarışmacıları da izleyenlerin merak konusu oldu. Jüride yer alan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'ya en iyi tabakları sunmaya çalışan şef adayları, hikayeleri ile de dikkat çekiyor.

İkinci tura geçebilmek adına tüm yarışmacıların ter döktüğü yarışmada performansların yanısıra hayat hikayeleri ile de jüri üyelerini etkilemeye çalışıyorlar. Bu akşam ekrana gelen MasterChef yeni bölümde ise Pınar Tanar adlı yarışmacı jüri üyelerini gözyaşlarına boğdu. Masterchef Pınar Tanar kimdir?

3 evet oyu ile ikinci tura çıkmaya hak kazanan MasterChef Pınar Taran, hayat hikayesi ile en başta şef Mehmet Yalçınkaya'nın dikkatini çekti. ''Sakıncası yoksa biraz anlatabilir misin?'' diye sordu.

Bunun üzerine hayat hikayesini anlatmaya başlayan Pınar Tanar, hikayesi ile herkesi gözyaşlarına boğdu. “Galiba kendisi başka bir şehre yerleşmiş. Öyle duymuştum. Aslına bakarsanız hani uzun senedir sürekli annemleyiz. Ben de zaten 17 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Arada bir ailemin yanına gidiyorum hep çalışmaktaydım. Annem sağ olsun babamın eksikliğini kapattı. Zaten bu konuda anneme buradan çok teşekkür ederim. Siz de bir babasınız ve kızınız var. Ne kadar değerli olduğunu siz biliyorsunuz. Ama annem sağ olsun o eksikliği kapattı. Ben de tek başıma hayatta ilerliyorum.'' diyen Pınar Taran herkesi duygulandırdı.


Pınar Tanar’ın annesi ise şunları anlattı; “Pınar kendini kardeşi için feda etti. Hep çalıştı. Kardeşi de kendi imkanlarıyla burslu bir şekilde yurtdışında üniversitede. Burs kazandı. Şu anda zaten Almanya'da yaşıyor. Pınar'la beraber burada devam ediyoruz yaşamımıza. Emekliliği hak ettikten sonra boş kalmamak adına Emlak Danışmanlığı yapıyorum. Yani hala çalışıyorum. Emekliliğimden sonra da çalışmaya devam ediyorum. Tek başınıza hayat mücadelesi gerçekten çok zor. Çok şükür alnımızın akıyla bu işin altından kalktık.”

 

MasterChef jürisini gözyaşlarına boğdu! Pınar Tanar kimdir? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef türkiye 2021 masterchef pınar tanar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.