MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü! Yarışma evlilik programı gibi!

MasterChef Türkiye 2021'e damga vuran Sergen ve Dilara aşkı yarışmayı iyice evlilik programına döndürdü. Dilara'nın siyah dantelli iç çamaşırını açınca sevgilisi Sergen çılgına döndü. "Yapma, açık giyinme" uyarısı da çare olmadı.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırıyla görüntülenince sevgilisi Sergen Özen çılgına döndü. tv8'de yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'e damga vuran Dilara ile Sergen'in aşkı devam ediyor. Çekimlerde bile sık sık sarılan çiftin aşkı yemek yarışmasını evlilik programına döndü

Daha önce yarışmada Hasan ve Hülya aşkı patlak vermişti. Daha sonrasında ise Pelin'in şarkıcı Gökhan Akar ile yakalanmıştı. Ancak Sergen Özen ile Dilara Başaran tarafından aşk iddilarına dair henüz bir cevap gelmedi.

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü! Yarışma evlilik programı gibi!

MASTERCHEF DİLARA DANTELLİSİNİ SERGİLEDİ!

Dilara Başaran'ın sosyal medya hesabından yayınladığı siyah iç çamaşırlı dantellisini sergilediği paylaşımda belinin inceliği ve fiziğinin düzgünlüğü dikikat çekti. Takipçilerinin beğeni yağmuruna tuttuğu Dilara Başaran'ın dantelli iç çamaşırı pozuna Sergen'in çok kızdığı söyleniyor.

MasterChef Dilara Başaran kimdir? Dilara Başaran nereli ve kaç yaşında?

MasterChef'in en dikkat çekici yarışmacılarından olan MasterChef Dilara Başaran'ın dantelli iç çamaşırlı pozu olay yarattı. Vücudunun güzelliğini ortaya çıkaran dantelli iç çamaşırı Sergen Özen'in tepkisini çekti.

Sergen Özen'i kudurtan bu pozlara bakalım nasıl bir tepki gelecek.

 

MasterChef Dilara siyah dantelli iç çamaşırını açtı! Sergen çılgına döndü! Yarışma evlilik programı gibi! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef dilara başaran masterchef dilara masterchef sergen özen Sergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.