MasterChef Ankara Dış Oyununda Kim Kazandı? 14 Ekim MasterChef eleme Adayları Kimler Oldu?

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan MasterChef dokunulmazlık oyununda kazanan kim oldu merak ediliyor. Son Son takım mücadelesinde Türk Devletlerinin yemekleri en iyi şekilde yapıldı. Ardından kaybeden takım arasından eleme adayları seçildi. Peki, 13 Ekim MasterChef'te son eleme adayları kim, dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Ankara Dış oyunu dokunulmaz olan yarışmacıyı belirledi. Türk devletlerinin en ünlü yemekleri yapıldı. Kazananlar mavi takım oldu. İşte MasterChef'te kazanan isim ve eleme adayları...

Ankara'da dış oyun olarak gerçekleşen yarışmada Türk dünyasının efes lezzetleri yapıldı ve konuklar tadım ile değerlendirmeyi yaptı. Oylama sonunda kazanan mavi takım oldu. Günün menüsü şöyle:

Beşparmak çorbası (Kırgızistan)
Kalecik çöreği (Türkiye)
Özbek pilavı (Özbekistan)
Lüle kebabı (Azerbaycan)
Çak Çak tatlısı (Kazakistan)

Kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar bu turda sıfır atık konseptinde yaratıcı tabaklar çıkardı. Son üçe Büşra, Burak, Burak Kaya kaldı ve dokunulmazlık da ilk kez Burak Kaya'nın oldu.

MasterChef Ankara Dış Oyununda Kim Kazandı? 14 Ekim MasterChef eleme Adayları Kimler Oldu?

13 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Haftanın eleme adayları Atike, Görkem, Kıvanç, Çağatay, Fatma Nur ve Burak Revanbahş oldu.

MasterChef Ankara Dış Oyununda Kim Kazandı? 14 Ekim MasterChef eleme Adayları Kimler Oldu? ile ilgili etiketler MasterChef eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.