MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu...

MasterChef 2022 sezonunun şampiyonu Metin Yavuz, Ecem Eseler ile nikah masasına oturdu. Çift, düğün yapmak yerine sade bir nikahla evlenmeyi tercih ederken, Ecem Eseler'in gelinliği sosyal medyada büyük beğeni topladı.

MasterChef'in son şampiyonu Metin Yavuz, nişanlılık haberleriyle gündem olmuştu. Geçtiğimiz yıl mart ayında nişanlanan MasterChef Metin, Ecem Eseler ile evlendi. Nikahtan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

MASTERCHEF 2022 SEZONUNUN ŞAMPİYONU OLMUŞTU

MasterChef 2022 sezonunda Kıvanç Karadeniz ile finale kalan Metin Yavuz, daha başarılı tabaklar çıkartmış ve MasterChef 2022 sezonunun şampiyonu olmuştu.

MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu...

DÜNYAEVİNE GİRDİ

Ecem Eseler ile olan nişan haberleriyle uzun süre adından bahsettiren Yavuz, bugün Sarıyer Belediyesi Nikah Salonu'nda dünyaevine girdi.

MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu... - Resim : 2

MasterChef yarışmacılarından Barış, Burak Kaya, Ayaz, Kıvanç, Uğur Kardaş, Yiğit, Melih, Dilan ve Sergen nikaha katılan yarışmacılar arasındaydı.

MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu... - Resim : 3

Metin Yavuz'un eşi Ecem Esler'in gelinlik tarzı ise takipçilerin beğenisini topladı.

MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu... - Resim : 4

 

 

MasterChef 2022'nin şampiyonu Metin Yavuz evlendi! Eşinin gelinliği olay oldu... ile ilgili etiketler MasterChef evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.