MasterChef 2022 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Sezon MasterChef Jüri Üyesi Şefler Kimler Oldu?

Yayınlandığı İlk Günden Bu yana izleyicisini ekran başına kilitleyen yarışma MasterChef Türkiye yeni sezonuyla başlıyor. TV8'de yayınlanacak ve ünlü şeflerin jüri üyeliklerini Yapacağı MasterChef ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezonda şefler kim olacak? Eski şefler devam ediyor mu? İşte detaylar...

Yemek Tarifleri, Jüri üyeleri ve ilginç yarışmacıları ile MasterChef Türkiye yeni sezonu yakında başlıyor. Her bölümü merakla takip edilen yemek yarışması yeni sezonda da tv8 ekranlarında olacak. Önlüğü kapabilmek için tüm hünerlerini ortaya koyacak yarışmacılara ev sahipliği yapacak MasterChef Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon MasterChef'te Jüri Üyesi Şefler Kimler Oldu?

MasterChef'in yeni sezon tarihi belli oldu. Uzun süredir merakla araştırılan "MasterChef ne zaman başlayacak" sorusunun yanıtı da belli oldu. İlgiyle takip edilen yemek yarışmasında ünlü şefler yine jüri üyeliği yapacak.

MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi MasterChef jüri üyeleri Şef Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu olacak. Önceki aylarda Mehmet Yalçınkaya'nın MasterChef yeni sezonda olmayacağı söylense de yarışmanın ilk fragmanında yerini aldı.

MasterChef Yeni Sezon tanıtımı da yayınlandı. Merakla beklenen MasterChef yakında tv8 ekranlarında başlayacak.

MasterChef 2022 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Sezon MasterChef Jüri Üyesi Şefler Kimler Oldu?

MasterChef Yeni Sezon Yarışmacıları Kimler?

Her bölümü merakla takip edilen yemek yarışması MasterChef yeni sezon yarışmacıları henüz açıklanmadı.

MasterChef 2022 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Sezon MasterChef Jüri Üyesi Şefler Kimler Oldu? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef türkiye masterchef ne zaman ne zaman masterchef jüri üyeleri MasterChef yarışmacıları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.