MasterChef 2 Ocak 2021 final izle 133. bölüm

MasterChef 2 Ocak 2021 tarihli 133. bölüm full izlenmek için yayında. 2 Ocak 2021 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 133. bölüm finali tek parça halinde Youtube’de. Peki, MasterChef 2 Ocak 2021 kim kazandı?

MasterChef 2 Ocak 2021 final 133. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 2 Ocak akşamında TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı MasterChef 2 Ocak 2021 133. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

MASTERCHEF 133. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

MasterChef Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacıları on üzerinden değerlendirirken epey zorlanacak. MasterChef büyük finali ilk turunda Barbaros ve Serhat, üç farklı konsepte uygun üç oyun oynayacak ve şeflerden yüksek puanlar alabilmek için mutfaktaki tüm becerilerini sergileyecek.

MASTERCHEF’TE İLK OYUNU KİMLER KAZANDI?

MasterChef Türkiye büyük finalindeki ilk oyunda yarışmacılar, ilk yaptıkları yemeği bir kez daha yaptı. Bu yemeği yapmaları için 1 saat süre verildi. Şefler, yarışmacıların ilk kez yaptıkları ve finalde yaptıkları zamanki aradaki değişimi gözler önüne serdi. Sürenin sonunda şefler, yapılan yemeklerin tadımını yaptı ve on puan üzerinden değerlendirmesini yaptı.

MasterChef 2 Ocak 2021 final izle 133. bölüm

MASTERCHEF TÜRKİYE BÜYÜK FİNAL PUAN DURUMU

İlk oyun sonrasında şeflerin verdiği puanlar sonrasında yarışmacıların son puan durumu şöyle;

Barbaros

Serhat

MASTERCHEF BÜYÜK FİNAL İLK TURUNDA YAPILACAK YEMEKLER

1. Yarışmada ilk yaptıkları yemeğin malzemesi verildi ve bir kez daha aynı yemeği yapmaları istendi.

2. Dört temel malzeme ile yapılacak yaratıcı bir yemek

3. Yarışmacıların mutfakta dönüm noktası olan, hayatlarını değiştiren tabak…

BÜYÜK FİNAL İKİNCİ GÜNÜ

1. Türk mutfağı üzerine başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü 10 üzerinden değerlendirilecek.

2. Uluslararası mutfak için başlangıç, ana yemek ve tatlı

3. Canlı yayında ise imza yemeğini yapacak

MasterChef 2 Ocak 2021 final izle 133. bölüm ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef 2021 MasterChef 133. bölüm MasterChef 2 Ocak 2021 masterchef son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.