Polise 'Artistliğiniz kime?' diyen kadının çay bahçesini birbirine kattığı ortaya çıktı!

Kahramanmaraş'ta, önceki gün maske takmayan bir kadın kendisini uyaran polise, "Artistliğiniz kime ya" diyerek tepki göstermişti. Maske takmamak ve kimliğini vermemekte uzun süre direnen kadın polis merkezine götürülmek istenince Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ile tehdit etmişti. Polisleri CİMER'E şikâyet edeceğini söyleyen kadına, CİMER'den yanıt geldi. Öte yandan tepki gösteren Gülcan Ç.’nin, birçok suç kaydı bulunduğu ve 10 ay önce de çay bahçesinde olay çıkardığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ta maskesiz olduğu için işlem yapılmak istenen ve polisleri CİMER'E şikâyet edeceğini söyleyen kadına CİMER’den yanıt geldi.

Polise 'Artistliğiniz kime?' diyen kadının çay bahçesini birbirine kattığı ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar, maske takmayan kadının polislere verdiği tepkinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Polise 'Artistliğiniz kime?' diyen kadının çay bahçesini birbirine kattığı ortaya çıktı! - Resim : 2

'HANIMEFENDİ BOŞUNA ZAHMET ETMESİN'

İnsanların maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uyması gerektiğini ifade eden Başar, "Toplum sağlığını koruma adına gece gündüz görev yapan güvenlik güçlerimize yardımcı olmalı ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uymalıyız. Hanımefendi boşuna zahmet edip CİMER'e yazmasın” şeklinde yanıt verdi.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Bulvarı'nda yaşanan olayda, maske denetimi yapan polis ekiplerine tepki gösteren bir kadın maskesini takmamış, polis ekiplerini CİMER'e şikâyet etmekle tehdit etmişti. Maske takmayan kadın, "Zor kullanın bakalım CİMER'e yazacağım bekleyin bakalım siz, CİMER'e de yazacağım" ifadelerini kullanmıştı.

GARSONLARA KÜLLÜK, MÜŞTERİLERE BARDAK FIRLATMIŞ!

Bu arada Gülcan Ç.'nin daha önce de bir çay bahçesinde ortalığı birbirine kattığı ortaya çıktı.

Birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıkan Gülcan Ç., 16 Şubat'ta İsmetpaşa Mahallesi'nde gittiği çay bahçesinde oturduğu masadaki küllüğü önce yere ardından ise kendisini uyaran garsonların üzerine attı, daha sonra da masaları devirip diğer müşterilerin üzerine bardak fırlattı. Bunun üzerine garsonlar Gülcan Ç.'yi dışarı çıkarmak isteyince kadının yanındaki arkadaşları, garsonlara saldırmış, ihbar üzerine gelen polisler Gülcan Ç.'yi gözaltına alarak karakola götürmüştü.

 AJANSLAR

Polise 'Artistliğiniz kime?' diyen kadının çay bahçesini birbirine kattığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler CİMER Kahramanmaraş maskesiz kadın maskesiz CİMER şikayet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.