Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı

Avustralya'da 14 günlük Covid-19 karantinasına giren bir kadın ve 2 çocuğunun kaldığı otel odasında yangın çıktı. Yangının, kadının odadaki yatağı ateşe vermesiyle başladığı belirlendi.

Avustralya'nın Queensland eyaletinde yer alan Cairns kentinde bir kadın, iki çocuğuyla birlikte 14 günlük zorunlu Covid-19 karantinasına alındı. Çocuklarıyla birkaç gündür karantinada olan kadın kaldığı otel odasını ateşe verdi.

Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı

Yangın sonucu otelde bulunan 150’den fazla kişi tahliye edildi, bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangının, Pasicif Otel’in 11’inci katında kadının otel odasındaki bir yatağı ateşe vermesi sonucu çıktığı belirlendi.

Avustralya polisine göre; 31 yaşındaki kadının kundakçılıkla suçlanması bekleniyor. Başmüfettiş vekili Chris Hodgman, kadının gözaltına alındığı ve çocukların polis gözetimi altında olduğunu duyurdu. Hodgman, "İlerleyen saatlerde 31 yaşındaki kadının kundakçılık ve diğer suçlarla suçlanmasını bekliyorum" dedi.

Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı ile ilgili etiketler Avustralya Karantina odayı yaktı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.