Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı

Hindistan'da yerel yönetim Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında aşı kampanyasını sürdürürken, ekipler aşı yapmak için geldikleri köyde ilginç bir direnişle karşılaştı. Aşı karşıtı olduğu belirtilen bir adam aşı olmamak için ağaca çıktı.

Hindistan’ın Puducherry bölgesinde yerel hükümet, halkın yüzde 100’ünün aşılanması amacıyla aşılama kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamda Covid-19 aşısı uygulamak için tüm bölgeyi kapı kapı dolaşan sağlık ekipleri, Konnerikuppam köyüne geldi. Köyde yaşayan 40 yaşındaki bir adam, koronavirüs aşısı olmamak için ilginç bir yol denedi. Aşı karşıtı adam ağaca tırmandı.

AŞI EKİBİ PES ETTİ

Sağlık ekipleri ve çevre sakini, Covid-19 hastalığını önlemek için aşının gerekli olduğunu ve köydeki birçok kişinin aşılanmış olduğunu söyleyerek adamı aşağı inmek için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ekibin aşıyı yapması için ağaca tırmanmasını da isteyince sağlıkçılar aşı uygulamasından vazgeçerek bölgeden ayrıldı.

 

Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı ile ilgili etiketler Hindistan koronavirüs aşısı aşı karşıtı Covid 19 aşı ağaca çıktı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.