Maraşlı 7. bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 7. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Şubat Pazartesi akşamı ATV'de yeni bölümü yayınlanan Maraşlı 7. bölüm fragmanı izle bağlantısı merak ediliyor. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorunun cevabı haberimizde.

Maraşlı 7. bölüm fragmanı izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Alina Boz'un da olduğu Maraşlı 7. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ATV'de yayınlanmasının ardından izleyenler için merak konusu oldu. Peki, Maraşlı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MARAŞLI 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Maraşlı dizisinin çekimlerine Türkiye'nin dondurma ile ünlü ili Kahramanmaraş'da başlaması planlanıyor. Bilindiği üzere Kurtuluş Savaşımızın da simgesi olan bu tarihi kent sadece dondurması ile değil aynı zamanda delikanlı adamları ile de ünlü. Maraşlı dizisinin ilerleyen bölümlerinde ise İstanbul'a alınacağı öğrenildi.

Maraşlı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV Maraşlı 6. bölüm full izle

Diğer taraftan Maraşlı dizisinde Maraşlı bir adamın hikayesi anlatılacağı için şuanda ismi Maraşlı olarak telaffuz ediliyor. Belki de sete çıkacağı zaman Tims B yapım Maraşlı dizisine yeni bir isim verebilir. Tims B Yapım Maraşlı dizisinin ismini daha önce de Firuze dizisi olarak açıklamış sonradan değişikliğe gitmişti.

Maraşlı 7. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 7. bölüm fragmanı maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.