Maraşlı 16. bölüm fragmanı izle

Maraşlı 16. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 26 Nisan 2021 Pazartesi akşamı 15. son bölümü ile ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinin 16. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti. Son haftaların reyting galibi dizinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deni rol alıyor.

Maraşlı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. ATV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizi Maraşlı tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam 15. son bölümü yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı için ise hazırlıklar başladı. Dizinin takipçileri Maraşlı 16. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Polis sirenlerini duyan Necati, kendisini de kasıtlı olarak yaralar ve saldırıya uğramış gibi davranır. Ağır yaralanan Maraşlı hastaneye kaldırılır. Maraşlı, ölüm ve yaşam arasında savaş verecektir.

Mahur ve ailesi gözaltına alınır. Türellerin evi ve Mahur'un stüdyosu polisler tarafından didik didik aranır.

Maraşlı 16. bölüm fragmanı izle

Tüm Türkiye bu haberle çalkalanır. Mahur, Firuzan ve Dilşat serbest kalırken Aziz ile İlhan cezaevine gönderilir.


MARAŞLI 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maraşlı 16. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler ATV maraşlı 16. bölüm fragmanı izle maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.