Manchester City Chelsea özet izleyebilirsiniz

Manchester City Chelsea özet izlemek için yayında. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Manchester City Chelsea maçının geniş özeti ve golleri haberimizde.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki İngiliz takımı Manchester City ile Chelsea, Avrupa’nın en büyüğü olmak için karşılaştı. Portekiz’in Porto kentindeki Estadio do Dragao'da oynanan ve TSİ 22.00’da başlayan mücadelede Chelsea rakibi Manchester City'i 1-0 devirerek en büyük kupanın sahibi oldu.

Manchester City Chelsea maçında mavilerin tek golünü 42. dakikada K. Havertz kaydetti.

Manchester City Chelsea maçını kazanan takım UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Chelsea'nin ilk 11'i: Mendy, James, Azpilicueta, Rudiger, Silva, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Havertz, Werner.

Manchester City'nin ilk 11'i: Ederson, Walker, Ruben Dias, Stones, Zinchenko, İlkay, De Bruyne, Silva, Sterling, Mahrez, Foden.

Manchester City Chelsea özet izleyebilirsiniz

Chelsea'nin yedek kulübesi: Kepa, Alonso, Christensen, Pulisic, Caballero, Zouma, Kovacic, Giroud, Hudson-Odoi, Ziyech, Gilmour, Emerson Palmieri.

Manchester City'nin yedek kulübesi: Steffen, Carson, Ake, Jesus, Agüero, Laporte, Rodrigo, Torres, Mendy, Fernandinho, Cancelo, Garcia.

14' KAÇTI! Sol kanattan ceza sahasına sokulan Mount, Werner'i topla buluşturdu. Werner'in vuruşunda top kaleci Ederson'un üzerine gitti.

42' GOL! Mount'un pasıyla savunmasın arkasına sarkan Havertz, kaleci Ederson'dan sıyrılıp topu boş kaleye gönderdi ve Chelsea'yi öne geçirdi.

73' MUTLAK GOL KAÇTI! Hızlı gelişen Chelsea atağında Havertz'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Pulisic, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Top yandan dışarıya gitti.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Manchester City Chelsea özet izleyebilirsiniz ile ilgili etiketler Manchester City Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi Maç özeti geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.