Mahkum Dizisinde Nazlı'nın Gerçek Babası Tahir Mi? Orijinal Senaryoda Ortaya çıktı

Perşembe Akşamlarının Reyting Rekortmeni Dizisi Mahkum son bölümüyle yine nefes kesti. Savcı Fırat Bulut ve arkadaşlarının hapishaneden firar ettiği yeni bölüme Tahir'in Cemre'ye olan itirafları damga vurdu. Akıllara ise tek bir soru geldi: Nazlı'nın gerçek babası Tahir mi? Innocent Defendant dizisinde ne oluyor? İşte detaylar...

Mahkum Dizisinde Büyük Bir Sır ortaya çıkmak üzere... Perşembe akşamları izleyicinin soluksuz izlediği dizi aynı zamanda sosyal medyada da oldukça iyi etkileşimler alıyor. Güney Kore yapımı Innocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum dizisinde Tahir'in Cemre'ye olan itirafları ile büyük bir bilinmeye çözülüyor. Mahkum Dizisinde Nazlı'nın Asıl Babası Tahir Mi? Orijinal Senaryoda Ortaya Çıktı!

Savcı Fırat Bulut'un kızı Nazlı'yı kurtarmak uğruna hapishaneden firar etmesiyle başlayan sürecin sonunda Fırat Nazlı'nın gerçek kızı olmadığını öğrenebilir.

Mahkum Dizisinde Nazlı'nın Gerçek Babası Tahir Mi? Orijinal Senaryoda Ortaya çıktı

Nazlı'nın Gerçek Babası Tahir Mi?

Dizinin yayınlanan son bölümünde Tahir'in Cemre'ye, Fırat Bulut'un karısı Zeynep'le ilişkisini itiraf etmesi Nazlı'nın asıl babasının Tahir olduğu ihtimalini güçlendirdi. Barış Yesari'nin elinde olan Nazlı'yı kurtarmak için her yolu deneyen Fırat Bulut sonunda gerçeği öğrenebilir. Ancak bu gerçek Mahkum dizisinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak.

Mahkum 12. bölüm gelecek Perşembe FOX TV keranlarında olafcak.

 

Mahkum Dizisinde Nazlı'nın Gerçek Babası Tahir Mi? Orijinal Senaryoda Ortaya çıktı ile ilgili etiketler mahkum dizisi nazlının babası tahir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.