Mahkum Bu Akşam Var mı? Mahkum Finali Ne Zaman? İşte Fox Tv 27 Ekim Yayın Akışı

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrollerinde olduğu Mahkum 31. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Mahkum dizisini tv'de göremeyenler Fox TV yayın akışını merakla araştırmaya başladı. Son olarak 30. bölümüyle ekrana gelen Mahkum bu akşam var mı, Mahkum finali ne zaman? İşte detaylar...

Mahkum final bölümü ne zaman, Mahkum neden yok; Mahkum dizisi bu akşam var mı soruları gündem oldu. İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerinde olduğu Mahkum dizisi 31. bölümüyle final yapıyor. FOX TV 27 Ekim yayın akışında yer almayan dizinin yeni bölümünün ne zaman olduğu da merak ediliyor. Bu akşam Mahkum dizisi yerine Darmaduman dizisi yer alıyor.

MAHKUM FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Mahkum bu akşam neden yok sorusunun yanıtı haberimizde. Mahkum yeni final bölümü 29 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Bu akşam Mahkum dizisinin yerine ilk bölümüyle Darmaduman dizisi ekrana gelecek.

FOX TV 27 EKİM 2022 YAYIN AKIŞI

08:00 İlker Karagöz ile Çalar Saat
10:45 Ekonomi Arası
10:50 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:00 En Hamarat Benim
16:30 Yasak Elma
19:00 Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber
20:00 Darmaduman
00:30 İyilik
03:00 Bir Peri Masalı

Mahkum Bu Akşam Var mı? Mahkum Finali Ne Zaman? İşte Fox Tv 27 Ekim Yayın Akışı ile ilgili etiketler mahkum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.