Mahkum 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 'Fırat Hapishaneden Kaçıyor'

Perşembe akşamlarına damga vuran Mahkum dizisinde haftalar süren sır çözüldü. Savcı Fırat'ın kızı Nazlı'yı kaçıran Tahir çıktı. Kızı için her zorluğu göze alan Fırat Bulut yeni bölümde hapishaneden kaçmanın planlarını yapıyor. Peki Mahkum 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Mahkum yeni bölüm fragmanı...

Mahkum 9. bölüm fragmanı ile yine bomba gibi bir bölümün işaretini verdi. Savcı Fırat Bulut ile Barış Yesari arasındaki savaşa benzeyen mücadeleyi konu alan dizinin son bölümünde sır da çözüldü. Meğer Savcı'nın kızı Nazlı'yı kaçıran kişi Tahir çıktı. Mahkum 9. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Mahkum 9. bölüm fragmanı ile Savcı Fırat'ın hapishaneden kaçış işareti veriliyor. Dizinin son bölümünde Fırat ve kızı Nazlı'yı son anda yakalayan ve üzerine lazerli silahlar doğrultan Barış Yesari'ye haberi Tahir'in verdiği düşünülüyor. Peki Mahkum yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mahkum 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 'Fırat Hapishaneden Kaçıyor'

Mahkum Dizisinde Gizemli Tarçın Adam Merak Uyandırdı

Barış Yesari'ye karşı Tarçınlı adam geldi yorumları yapılan gizemli tarçınlı adamın kim olduğu merak konusu oldu. Emre Özcan'ın canlandırığı Tarçınlı adam Mahkum'un ilerleyen bölümlerine damga vuracak gibi görünüyor.

Mahkum 9. bölüm gelecek Perşembe Fox TV'de olacak.

 

 

Mahkum 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 'Fırat Hapishaneden Kaçıyor' ile ilgili etiketler mahkum fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.