Magazin dünyasına bomba gibi düştü! Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan'dan ayrıldı mı?

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin Nişantaşın'da yüzüksüz görüntülenince arasının açık olduğu eşi Yılmaz Erdoğan'dan boşandığı iddiaları ortaya atıldı. Belçim Bilgin bir süre önce Londra'ya yerleşmişti. Eşi Yılmaz Erdoğan İse Köyceğiz'de yaşamaya devam ediyor. Güzel oyuncu parmağında nikah yüzüğü olmadan görüntülenince boşandı mı sorusu sorulmaya başlandı.

Yılmaz Erdoğan'ın oyuncu eşi Belçim Bilgin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Belçim Bilgin eşi Yılmaz Erdoğan'ı Köyceğiz'de bırakıp Londra'ya yerleşmişti. Belçim Bilgin dün akşam parmağında nikah yüzüğü olmadan görüntülendi. Bu görüntü akıllara ikili boşandı mı sorusunu getirdi.

Magazin dünyasının gündeminde Belçim Bilgin'in Nişantaşı'nda yüzüksüz görüntülenmesi var. Bu durum karşısında akıllara oyuncunun Yılmaz Erdoğan'dan boşandığı iddiaları geldi. Bir süredir işleri nedeniyle Londra’da yaşayan oyuncu, “Oraya gidip kendime bir şeyler katmak istedim. Rodin için böyle bir şeyin iyi olacağına karar verdik. Babasını özlemeye fırsatı kalmıyor. Sürekli gidip geliyoruz” dedi. Boşanma haberlerine sessiz kalan Bilgin’in, alyansının olmaması ise dikkat çekti.

BelAim_Bilgin_yAzAk

Bir süredir Londra’da yaşayan Belçim Bilgin, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yılmaz Erdoğan’la boşanacakları iddia edilen oyuncunun parmağında alyansının olmaması dikkat çekti. Erdoğan’la sürekli görüştüklerini dile getiren oyuncu, “Rodin için böyle bir şeyin iyi olacağına karar verdik. Rodin’i İngilizcesini geliştirmiş görünce o da mutlu oluyor” dedi. Boşanma haberlerini “Arkadaşlar sıkıcı konular bunlar, güzel düşünelim, güzel şeyler konuşalım” diye geçiştirdi.

BelAim_Bilgin_yAlmaz_erdoAan

Belçim Bilgin'in Londra'ya taşınması böyle haber olmuştu

Belçim Bilgin oğlu Rodin'le Londra'ya yerleşiyor

Şu sıralar yeni filmi 'Ekşi Elmalar'ın heyecanını yaşayan Yılmaz Erdoğan'ın sevinci kursağında kaldı. Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin oğlu Rodin'le birlikte Türkiye'den ayrılıp, Londra'ya yerleşeceğini açıkladı.

Belçim Bilgin, ayrılık öncesi de hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu ilk olarak geçtiğimiz hafta rol aldığı 'Kördüğüm' dizi ekibine kadrodan ayrılmak istediğini açıkladı. Bunu duyan yapım şirketi ise çok şaşırdı. Bilgin ise şu açıklamayı yaptı; 'Kariyerime yurt dışında devam edeceğim. Bunu eşim Yılmaz'la da konuştuk. Karşılıklı olarak kabul ettik.'

Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin 2006 yazında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2013 yılından bu yana boşanacakları iddia ediliyordu.

EŞİ LONDRA'DA, KENDİSİ KÖYCEĞİZ'DE

Eve gelmediği için eşiyle sürekli kavga ettiği iddia edilen ünlü yönetmeni bu kararından kimse vazgeçiremedi. Organik bir hayata kendisini adayan Erdoğan, tekrardan doğarak 3 filmle birlikte sinemaya tekrar dönme kararı aldı. Belçim Bilgin'in eşinin bu kararı üzerine Londra'ya yerleşeceği öne sürülüyor. Çift şimdilik boşanmak yerine farklı ülkelerde yaşamayı, yalnızca çocukları Rodin için bir araya gelmeye karar verdi.

Magazin dünyasına bomba gibi düştü! Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Belçim Bilgin Yılmaz Erdoğan Londra boşandı yüzüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.