Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm full izle linki merak ediliyor. 26 Aralık Cumartesi akşamı SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm tek parça BLU TV ekranlarından da izlenebilecek. Peki, Kuzey Yıldızı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV ekranlarının en sevilen dizilerinden olan ve izleyicilerine keyifli anlar yaşatan romantik komesi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde Kuzey Yıldızı youtube kanalında olacak.

KUZEY YILDIZI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

KUZEY YILDIZI GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gökçe ise Osman'ın onu affetmesi için çabalasa da bir türlü başarılı olamadı. En sonunda Osman'ın gönlünü almak için babasının taktiğini uygulayan Gökçe, serenat yaptı ancak bunun karşılığında Osman, camdan aşağı bir kova su dökerek barışmayacağını gösterdi. Sinirlerine hakim olamayan Gökçe, Osman'ın dolmuşuna saldırınca kendisini karakolda bulurken, Gökçe'yi kurtaran Kuzey oldu. Eve döndükten sonra her şey normale dönerken Mine'nin çığlığı ile bir anda korku dolu anlar yaşandı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm full izle! - Resim : 2

Kuzey ile Yıldız, Gökçe'yi kanlar içinde baygın halde bulunca hemen hastaneye götürdü. Gökçe, ameliyata alındı ve hayati tehlikeyi atlattı ancak doktorun muayenede söyledikleri herkesi şoke etti. Gökçe'nin beyin kanamasına bağlı felç geçirdiğini öğrenen Kuzey ve Yıldız, büyük bir yıkım yaşadı.

KUZEY YILDIZI 45. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 45. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey Yıldızı son bölüm kuzey yıldızı 45. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.