Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm full izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm full izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm tek parça izle bağlantısı full Show TV'de. Ekranların en çok sevilen romantik dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3 Ekim Cumartesi 34. bölümüyle izlenecek. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm izle! Bulut ve Yıldız'ı Kıskanan Kuzey'in son bölümde neler yapacağı merak konusu oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm izlenecek. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm tek parça izle linki haberimizde..

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 34. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuzey ile Yıldız'ın tatlı inatlaşmalarının yüzleri güldürdüğü tanıtımda Sefer altınları alıp kaçmaya çalışırken yaşananlar komik anlara sahne oluyor. Bulut ve Yıldız'ı samimi gören Kuzey kıskançlık krizine girerken, Yıldız'ın Şule'yi sinirlenerek denize atması şoke ediyor.
Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 2. Fragman - İstanbul

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.