Kuzey Yıldızı 45. son bölüm izle!

Kuzey Yıldızı SHOW TV'de canlı yayınla izlemek isteyenler bu akşam ekran başında olacak. 26 Aralık Kuzey Yıldızı 45. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de yayınlanacak.

Kuzey Yıldızı 45. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Aslıhan Güner'in rol aldığı Kuzey Yıldızı 45. bölüm tek parça SHOW TV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınalan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki yeni bölümde neler olacak?

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız ile birlikte sorunlardan uzaklaşmak için kaçamak yapan Kuzey, Yıldız ile yüzleşti. Yıldız'ın kendisine olan uzak tavrından rahatsız olduğunu dile getirirken gördüğü sert tepki karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Lanetli evdeki büyük gizemi çözmeyi başaran Sefer, Ruhi ve Cevher ise 'Gizem Avcıları' olarak yeni işlerine başladılar.

Kuzey ile mobilya alışverişi yapmak... 😂#KuzeyYıldızıİlkAşk yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de #showtv’de! #GökçeninGözyaşları @ShowTV @SurecFilm pic.twitter.com/DAfcTwfWbZ

— Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” (@KuzeyYildiziTV) December 26, 2020

Kuzey Yıldızı 45. son bölüm izle! - Resim : 2

Yaşananlardan sonra Yıldız, sorunlarını çözmek için soluğu terapistin yanında aldı. Terapistinin önerisi üzerine korkularının üzerine giden Yıldız, bebeklerle yakınlaşmaya karar verdi. Yaşadıkları gerilimden sonra yapım aşamasında olan evlerinde yeniden bir araya gelen Kuzey ile Yıldız, konuşarak sorunlarını çözdü.

KUZEY YILDIZI 46. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

SHOW TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KUZEY YILDIZI 45. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kuzey Yıldızı 45. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı 45. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.